Juhannuksen jälkeistä elämää...

Nyt on taas juhannus vietetty ja päivä alkaa lyhentyä vaikka se ei siltä vaikutakkaan. Monelle kesä ja kesäloma on vasta edessä ja ei osaa ajatellakkaan että nyt mennään jo ns. syksyä kohti. Nythän se kesä ja lämpö todella on vasta tänne kylmään pohjolaan tullut.


Onneksi kuitenkaan samanlaisia ukkosenilmoja kuin viime vuonna ei ole ainakaan täällä meidän kotikonnuilla vielä ollut. Minä vain yksinkertaisesti pelkään ukonilmoja ja varsinkin salamoja yli kaiken. Joka kerta olen ihan varma, että ne osuvat meidän tontille ja meidän taloon. Viime kesänä keksin laittaa mieheni Pelttoorit korville ukonilmojen ajaksi ja sitten vain silmät kiinni ja sohvan nurkkaan.



Heti rentouttavan juhannuksen jälkeen on alkanut taas paluu todellisuuteen...rintamamiestalomme ulkovuorauksen uusimista, maalausta ja osaksi hiontaa ja maalausta. Toivottavasti nuo säät tosiaan jatkuu ihan hyvinä ettei nyt sitten heti alkaa jokin sadekausi. Mutta sillekkään ei voi sitten mitään jos vettä satelee, ainakin luonto ja kasvit saavat vettä juodakseen :)


Hyvää kesän jatkoa kaillle!

Kommentit

Suositut tekstit