Rennosti kotoillen

Lauantai meni kyllä rentoillen ihanasti. Aamulla heräilin siihen kun unta ei vain enää riittänyt. Sitten lähdin alakertaan puuhailemaan ja päätin alkaa aamupalan syötyäni leipomispuuhiin.
Aluksi tein lusikkaleipiä joita minun on tehnyt mieli monta kertaa, mutta aina se on jäänyt. Itse niitä en ole kertaakaan aiemmin tehnyt vaan juhlissa niitä on tullut syötyä. Niiden väliin en laittanut mitään, koska tykkään itse lusikkaleipien mausta sen verran, että mielestäni ne eivät kaipaa välttämättä väliin marmeladia. Yritin kuitenkin hillitä niiden syömistä laihdutus mielessä sekä sen vuoksi, että viikon päästä lähestyviin Tupper kutsuihin pitäisi kanssa säästä jotain pöytään. 
Intoa jäi vielä leipoa yksi sokerikakku johon laitoin pätkiksen paloja. (Tuli niin paljon karkkiboxia joululahjaksi joten ajattelin hyödyntää osaa leipomiseen). No sokerikakku ei sitten suostunut irtoamaan vuoasta niin hyvin, että sitä kehtaisi pöytään laittaa vaikka maku olikin ihan jees. Päätinkin, että seuraavaan paistan pellillä ja leikaan siitä sitten paloja tarjolle. 
Iltapäivällä laitoinkin sitten hyvissä ajoin pihasaunan pesään tulen ja ajattelin, että nyt vietän sellaisen Home Spa iltapäivän. Tein valmiiksi saunan jälkeiseen hiustenpesuun sellaisen luonnollisen hoitoaineen etikasta, tuoksutipoista ja vedestä. Saunassa tuoksuttelin löylytippoja ja venyttelin kipeytynyttä niskaani. Ensimmäisen kerran kokeilin myös pitää saunamyssyä päässä, koska siitä on kerrottu olevan kaikenlaisia terveydellisiä etuja sekä myös se suojaa hiuksia kuumuudelta. Löylyttelyjen jälkeen kylpyhuoneeseen palatessani vastassa oli ihana laventelin tuoksu ja tuli sellainen Spa olo. Shampoo pesun jälkeen läträsin sekoituksen hiuksiin ja annoin vaikuttaa parisen minuuttia. Tuntuu kyllä, että hiukset olivat ihanan pehmoiset joten kyllä tämä sekoitus tepsii. Pesujen jälkeen levitin vielä kasvonaamion. Pitäisi vain useammin tehdä tälläisiä hoitoja itselle, kun niistä varmasti on apua sitten mielelle sekä ruumiille. 

Hyvää sunnuntaipäivän loppua ja uuden viikon alkua
huomiselle!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Vai sellaisia ihania rentoiluja ja kotoiluja olet siellä harrastanut... ja eikös vaan minunkin lemppareita ole juuri nuo lusikkaleivät, mutta silti vain kerran olen itse tehnyt ja jostain syystä niistä tuli aika kovia, kyllä ne silti syödyksi tuli ja yleensä juhlissa käyn ensimmäisenä lusikkaleipien kimppuun:)Saapas nähdä maltatko säästää tupperkutsuille, vai käykö käsi aina purkilla, että "minä vielä tämän yhden otan"!!! Ja todella, joskus tulee spa tunnelmaa pelkästä tuoksusta, meillä tuli viimeksi sellainen olo kun laitettiin sitruuna löylytuoksua. Kiva se on välillä vähän eri tuoksuja laittaa, pienillä asioilla kun saa "luksusta" aikaan saunareissuunkin.Ja voihan sitä laittaa lauteella silmät kiinni ja kuvitella itsensä käymiinsä kylpylä paikkoihin, kun yleensäkin tuoksut tuovat mieleen, eri paikkoja ja tilanteita. No, joo niin se on taas viikko lähtenyt käyntiin ja maanantai-ilta jo häämöttää. Siispä oiken mukavaa viikkoa sinulle! Toivottelee Jaana













Marjut M sanoi…
Minunkin lusikkaleivät on aika kovia, saa nähdä kestääkö vieraiden hampaat, toivottavasti :)
Kiitos, oikein hyvää viikkoa sinullekin :)

Suositut tekstit