Metsä vol. 4

Viimesimpänä mutta ei vähäisimpänä kuvia kivikoista. Pidän tälläisistä vähän jylhemmistä mutta silti maastoon kauniisti sopivista kiviröykkiöistä. Tässä lähimetsässä on mukava sellainen mäen nyppylä jossa on siellä täällä maaston kohotessa tällaisiä kivikasoja. On hauska katsella kuinka puut kasvavat ihan kivissä kiinni aivan kuin ne kannattelisivat ettei kivet pääse vierimään alas. Mutta samassa tuli joku mainos mieleen jossa sanottiin, että vierivät kivet eivät sammaloidu :) Ja ne sammalethan kivien päällä ovat aivan ihania. 
Jostain olen myös lukenut sellaisesta harrastuksesta kuin geokätköily jossa kännykän avulla ilmeisesti etsitään ihmisen laittamia kätköjä joilla on varmasti sitten jotkut koordinaatit. Se voisi olla aikasta mielenkiintoista ja tänne metsään saisi ainakin kivien väliin monetkin kätköt :) Kiva kun tänä maailmanaikana kun teknologia on valloillaan pystytään sillä lisäämään tälläisiä mukavia harrastuksia ihmisille jossa samalla voi olla luonnon helmassa. Vaikka voihan niitä kätköjä varmasti olla ihan missä vain. En tiedä tarkemmin aiheesta kun en ole perhetynyt. Mutta otan kyllä uteliaana tietoa vastaan, jos joku siitä enemmän tietää. Mutta tälläinen neljän sarjan pläjäys metsistä täältä lakeuksilta. Notta ei tää kaikki oo niin aakeeta laakeeta :)











Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kiva, että Luoja muovannut sinulle sinne lähelle mäen nyppylylän, koska osaat sitä arvostaa ja siitä ammentaa:) Geokätköilystä olen kuullut ja tiedän muutaman, jotka harrastaa, mutta tarkemmin ei ole tullut asiasta kysyttyä. t. Jaana

Suositut tekstit