Maisemakuvia Lapuanjoelta

Maalaismaisemissa pääsi flunssa yllättämään meikäläisen pitkästä aikaa. Epäilen kyllä, että viikonlopun kalareissulla on osuutta asiaan. Ilma oli aurinkoinen, mutta eihän siellä vielä niin lämmintä ollut kuin kesällä. Aika hyvin kyllä olin kerrospukeutunut, mutta siltikin vilu pääsi vähän väliä yllättämään. Mutta nyt flunssaa täällä parannellaan ja ajattelin aikani kuluksi laittaa vähän maisemakuvia joelta jossa olimme kalassa. Voi olla tuttuja maisemia aiemmista maisemakuvistani, koska paikka on sama jossa olemme aiemminkin ollut.







Sunnuntai valkeni hieman erilaisissa sääolosuhteissa kuin lauantai. Silloin ei ollut enää niin kaunis auringonpaiste, mutta jotenkin sillälailla kaunis pilvinen ilma eikä mitenkään niin synkkä. Aurinko paisteli vähän väliä pilvien välistä ja taivas loi huikean dramaattisia atmosfäärejään. Hienoa oli seurata tämän vaikutusta myös joen pintaan. Se sai heti uuden ilmeen sään vaihdellessa aurinkoisesta pilviseen. Meren äärellä ollessa sama on myös oikein kaunista katsottavaa.



Kirkkorannassa oli kaunis laituri katoksineen päivinee ja sieltä seurailimme joutsenperhettä jossa oli kaksi poikasta. Harmittelin kun kamerassani ei ollut isompaa objektia mukana jolla olisin saanut lähempää kuvattua tätä ihanaa perhettä.





Kommentit

Suositut tekstit